بهترین روش نگهداری گوجه سبز طولانی مدت + عوارض و فواید گوجه سبز

بهترین روش نگهداری گوجه سبز طولانی مدت + عوارض و فواید گوجه سبز را در بخش سلامت و تندرستی سایت شبنام مشاهده میکنیم.

نگهداری گوجه سبز طولانی مدت

روش نگهداری گوجه سبز طولانی مدت , نگهداری آلوچه

روش نگهداری گوجه سبز به مدت طولانی از سوالاتی از که همه درم ورد آن میخواهند تحقیق کنند

و برترین راه های آن را یاد بگیرند و در این پست برای شما این را خواهیم گفت :

روش اول : گوجه سبزهای نرسیده را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد. میوه رسیده را تنها به مدت چند روز و در یخچال

می توان به خوبی حفظ نمود. یکی از روشها برای نگهداری آن، تهیه مرباست.

روش دوم : گوجه سبز ها را می توان در داخل یک بطری ریخته و در درون آن آب شور بریزید

و آنها را به طور شور مزه نگه داری کنید گوجه سبزهایی که به این صورت نگهداری می شوند مقداری نمک جذب می کنند

بنابراین باید نمک کمتری به خورش بزنید و یا مقدار نمک را در آخر طبخ اندازه کنید.

روش سوم نگهداری آلوچه : کی از این روش ها فریزکردن گوجه سبز و نگهداری از آن به صورت یخ زده است

روش چهارم : می توان ترشی آنرا که در همه جا بین ما ایرانی ها رایج است درست کنید و به طور طولانی مدت از آن استفاده کنید.

راه دیگر نیز این است که :  مقداری گوجه سبز رو با حدود شش هفت تا لیوان اب گذاشتم پخته شد

تا جایی ک رنگش تیره و همه هسته و گوشت و پوست از هم جدا

شدن. گذاشتم کاملا سرد شد و از صافی با دست ردش کردم و جاهایی هم ک اون مایع بود

اما رد نمیشد از صافی اب ریختم تو سبد تا راحت رد بشه.

خلاصه گذاشتم بازم اون مایع خالص جوشید تا اب اضافیش گرفته بشه بعد ک خنک شد یه کیسه انداختم

رو سینی و سطح سینی رو چرب کردم

با روختم و مایه لواشک رو ریختم رو سینی و با قاشق صاف کردم. حدود نیم سانت هم بودش ارتفاعش.

من تو خودم بدون افتاب زیر باد کولر خشک کردم. یکشنبه همین هفته کاراشو انجام دادم و

امروز خیلی خوب خشک شده. حدود هفت روزی میخواد برای کاملا خشک شدن

و بعد میذارمش تو فیریزر. من‌افتاب گیر نیست خونم بخاطر همین مایع لواشک رو زیاد نریختم ک یهو کپک نزنه.

فواید گوجه سبز برای بدن

فواید و خواص گوجه سبز , عوارض گوجه سبز

این روزها درست در میانه ماه زیبای اردیبهشت و دلبری های فصل بهار ، یکی از دلربا ترین میوه های بهاری از راه می رسد .

گوجه سبز را می گویم . یک میوه گرد و کوچک و سبز و آشنا که طرفداران بسیاری دارد

این میوه سرشار از اسیدهای آلی مختلف، فلاونوئیدها، اسیدهای فنلی و ترکیبات آنتی اکسیدانی است و می تواند متابولیسم بدن را بهبود ببخشد.

این میوه می تواند خستگی را کمتر نماید.

خاصیت دفع سموم دارد.

گوجه سبز در بارداری ضرر دارد یا خوبه

عوارض جانبی شناخته شده ای برای مصرف گوجه سبز در دوران بارداری وجود ندارد با اینحال بهتر است قبل از مصرف، با پزشک متخصص مشورت گردد.

خوردن هسته گوجه سبز

گوجه سبز از میوه های نوبرانه ای است که افراد گاهی بدون توجه هسته آن را می خورند و هسته این میوه ترکیبات سیانیدریکی دارد

که می تواند به افراد صدمه بزند، با مصرف هر میو‌ ای که کال باشد بار سنگینی بر معده و روده فرد ایجاد می شود

و کسانی که دستگاه گوارش ضعیفی دارند دچار دل دردهای شدیدی می شوند

حتی افراد بایستی از خوردن هسته های زردآلوهایی که کال هستند نیز اجتناب کنند چرا که

در صورت تلخ بودن هسته حاوی ترکیبات سیانیدریکی می‌تواند باشد

ویتامین در گوجه سبز

حاوی مقدار زیادی پروتئین، چربی (روغن)، انواع کربوهیدرات ها و نمک های معدنی، اسید های ارگانیک سبز شامل اسید سیتریک

اسید مالیک، تانیک اسید، اسید بنزوئیک، اسید تارتاریک و… است.

بایدهای مصرف گوجه سبز

مزاجش سرد و تر و درمانگر شب کوری و رماتیسم و نقرس و تصلب شرایین و مسهل و خشک

آن درمان گر اعصاب و کمخونی و برگش ضد انگل است.

✅ لینک این صفحه برای ارسال به دوستان:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.