غذاهای معروف هر استان چیست ؟

غذاهای معروف هر استان چیست ؟ را با هم در شبناک مشاهده میکنیم.

غذاهای معروف هر استان

بدون شک یکی از خاطره‌انگیزترین مراحل سفر، بخش خوراکی‌هاست. همه گردشگران در مسافرت‌ همیشه می‌خواهند مزه‌های مختلف را با طعم محلی هر شهر تجربه

کنند.

در ادامه به غذاهای محلی و خوش‌مزه شهرهای چهارگوشه ایران اشاره شده است

غذا خوردن یکی از بخش های مهم زندگی ماست. چون هم دلیل زنده ماندن جسم است و هم روح. مطمئنا حالا بیشتر از قبل اعتماد دارید چون یک نکته مهم از خودتان

را به شما یادآوری کردیم. حالا میخواهیم منصفانه نظر بدهیم

غذاهای معروف هر استان

  • قم ارومیه

مردم استان آذربایجان غربی معمولاً غذاهای گوشتی را با ترشی مصرف می‌کنند. از جمله این ترشی‌ها می‌توان به ترشی مخلوط، ترشی لیته و ترشی هفته بیجار

اشاره کرد

  • تبریز

اگر قصد مسافرت به این استان را دارید حتما دویماج (خوراکی سنتی از آذربایجان شرقی در تبریز) را امتحان کنید! کوفته تبریزی، اوماج آشی (آش اوماج ) اوماج

حالواسی (حلوای اوماج)، قویماق و قایقاناق از جمله غذاهای سنتی آذربایجان به حساب می‌آیند که می‌توانید برای صبحانه ازین غذا حتما استفاده کنید

  • قم

سوهان، از بهترین شیرینى هاى محلى استان است که به ذائقه تمامى مردم دنیا خوشایند است، مواد اولیه این شیرینى از آرد، جوانه گندم، شکر، روغن، مغز پسته و

بادام، هل و زعفران در دو نوع، لقمه اى و گل گرد تهیه مى‌شود.

  • کرمان

استان کرمان را با خورشت‌های خوش مزه و متنوعش می شناسیم، خورشت کنگر کدو، قیمه، به‌آلو، سیب درختی، آلو میگو، خورشت کلم، باقله و آلوچه از خورشت‌های

معروف کرمان هستند

  • همدان

همدان دیار ترشی‌ها و مرباهای عجیب و غریب است. همدانی‌ها از پوست هندوانه، ترب سیاه و حتی پوست لیموترش و کدو مسمایی مربا درست می‌کنند

  • خراسان جنوبی

اگر به خراسان جنوبی رفتید آش شلغم و خورشت ریواس و بلغور پلو یادتان نرود. در خراسان جنوبی انواع مختلف اشکنه مثل اشکنه آلو، نخود، کشک زرد و بادمجان زیاد

است. نان سمنو و نان زردی هم از نان‌های معروف خراسان جنوبی است

  • مازندران

فسنجان با گوشت مرغابی و انواع پرندگانی که شکم‌شان با دانه‌های انار ترش جنگلی و سبزی‌های معطر پر شده است، از غذاهای رسمی سنتی مازنی‌اند

  • اردبیل

اردبیل است ومزه آش دوغ‌اش. در هوای خنک اردبیل، خوردن آش دوغ محلی خیلی مزه می‌دهد. پلو قیسی هم یکی دیگر از غذاهای معروف اردبیلی است. خوردن و

بردن عسل سبلان و ساری‌حلوا را فراموش نکنید

  • خوزستان

خوردن سمبوسه و فلافل‌های تند دست‌ساز، در حالی که روی پل کارون ایستاده‌اید توصیه می‌شود. قلیه ماهی، پلو شوشتری، ماهی صبور و حریسه از غذاهای معروف

خوزستانی‌ها است

  • بوشهر

قلیه اسفناج، دمپختک ماهی و انواع خوراک بر پایه میگو، غذاهای اصلی بوشهری‌هاست. رنگینک خرماو نان پادرازی هم از شیرینی‌های سنتی بوشهری است.

✅ لینک این صفحه برای ارسال به دوستان:

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.