شنود در سروش واقعیت دارد؟ +اطلاعات و چت کردن در سروش و همه چیز درباره امنیت پیامرسان سروش را در زیر مشاهده نمایید.
شنود در سروش واقعیت دارد؟
در سال 1395 اپلیکیشن تلگرام طرفداران بسیار زیادی را در کشورمان پیدا کرد در آن زمان که اپلیکیشن وایبر در ایران در راس کار بود ولی سرعت نسبتاً کمی داشت اپلیکیشن تلگرام توانست به سرعت خود را در بین مردم جا بیاندازد.
تلگرام با بهروزرسانیهای متعدد خود و با افزودن امکانات بیشتر کاربران شبکه های اجتماعی را به فکر مهاجرت به این پیام رسان انداخت
تلگرام در کشورمان به دلیل امکان ساخت کانال بسیار محبوب شد تبلیغات در آن گسترش یافته و در نتیجه برای خود بازار کسب و کاری برای کاربرانش به راه انداخته بود .
فعالیت گروه های تروریست و ضد انقلاب در تلگرام
اما یکی از معایب آن لجاجت پاول دورف مالک آن با مسئولین کشورمان که سرهای خود را به ایران نیاورده و با مسئولین کشورمان همکاری نمی کرد
به عنوان مثال در سال ۸۶ چون نفر از عوامل تروریستی داعش در تلگرام با یکدیگر گروهی تشکیل داده بودند و قراره حمله به مرقد امام خمینی و مجلس شورای اسلامی را پایه ریزی کردند
یا کانال های بیگانه که مردم را تشویق به تظاهرات و ایجاد تنش و ناامنی در جامعه می کرد روز به روز در آن رو به افزایش بود.
از دیگر معایبش زیاد شدن کانالهای ضد دین و ضد مذهب بود که به عقاید و اعتقادات مردم توهین میکرد و مالک تلگرام هیچگونه اقدامی برای مقابله با آنها انجام نمیداد.
شروع به کار سروش
بعد از این اتفاقات مسئولین کشور تصمیم گرفتند که اپلیکیشنهای داخلی را برای ارتباط مردم با امکاناتی شبیه به تلگرام راهاندازی کنند که این اتفاقات دلخراش و ناراحت کننده در آن رخ دهد که مهمترین آنها اپلیکیشن سروش بود.
سازنده پیام رسان سروش
این پیام رسان با کمک بسیاری از نخبه ها و اساتید و مهندسان فناوری کشورمان به سرعت راه اندازی و در اختیار عموم مردم قرار گرفت .
بسیاری از مهندسین ایرانی تلاش کرده اند که به بهترین شکل این پیام رسان را توسعه داده و همچون برنامه های خارجی دیگر دارای کانال باشد و همین اتفاق افتاد و چندین پیام رسان ایرانی دیگر همچون بله و گپ راه اندازی شدند.
تبلیغات منفی با شنود در سروش
اما بعد از توسعه و راه اندازی اپلیکیشن های داخلی سایت های بیگانه کارگروههای دشمن با ایران تبلیغات بسیار زیادی را علیه پیام رسان های داخلی به راه انداختند .
چرا که بازار خود را از دست داده و نمیتوانستند در اپلیکیشن های داخلی به فعالیت غیر اخلاقی و شایعه پراکنی و البته دروغ پراکنی بپردازند.
برای همین مردم را با تبلیغات دروغ گمراه می کردند شنود در سروش وجود دارد و اطلاعت و چت کردن در سروش توسط مدیران آن دیده میشود و تمام تلاش خود را می کردند که مردم را نسبت به این اپ بدبین کنند تا مخاطبان تلگرام همچنان بماند.
اطلاعت و چت کردن در سروش
شنود در سروش دروغ و شایعه است و هیچگاه مدیرانش چنین اجازه ای به کسی نمیدهند که اطلاعت و چت کردن در سروش در اختیار کسی دیگر افتد.
تمامی تبلیغات غلطی که در کانالهای تلگرام وجود دارد به خاطر این است که ادمین های کانال ها نمیخواهند اعضای خود را از دست بدهند و با انتشار دروغ های پی در پی میخواهند کاربران شبکههای اجتماعی را به برنامه های اخلی بدبین کنند.
در بهمن ۱۳۹۴ نسخهٔ آزمایشی خود را به بازار عرضه کرد و تا بهمن ۱۳۹۵ نزدیک به ۷۰۰ هزار کاربر فعال داشت.
قرار بود این نرمافزار تا پایان زمستان ۱۳۹۵ بهطور رسمی رونمایی شود.
این نرمافزار تحت حمایت سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران گسترش یافته و بخش عمدهای از سهام این شرکت متعلق به صدا و سیما است.
در فروردین ۱۳۹۷، به دلیل تحریمهای ایالات متحدهٔ آمریکا این نرمافزار از اپ استور حذف شد.